Back to All Events

Seminar: Hoe ontkom je de ratrace?

  • amsterdam nederland (map)
 Dirk Schrijver (foto: the Change Collective) & Tijn Vuijk (foto: Anne-Linde de Jong

Dirk Schrijver (foto: the Change Collective) & Tijn Vuijk (foto: Anne-Linde de Jong

Seminar: Hoe ontkom je aan deze ratrace?

Facebook event: https://www.facebook.com/events/318058972056766/ 

Boeken als "How to be free" zijn geen bestsellers. Willen mensen dat eigenlijk wel, vragen ondernemende vrije geesten Dirk Schrijvers en Tijn Vuijk zich af. Is het een verslaving om in de ratrace te leven? Een verdoving van jezelf? Maar hoe ontkom je dan aan deze enorme maatschappelijk kracht? Waar voel jij je gevangen? Hoe kun je meer ruimte creëren om dingen te laten ontstaan? Je gevoel volgen, hoe dan?! Van overleven naar leven, makkelijk is het niet.

Tijn en Dirk hebben beide diep in hun ziel gekeken en zich enorm succesvol aangepast aan onze maatschappij. Desondanks voelde ze altijd al dat het anders kon. Ze zullen vertellen over hun inzichten en ervaringen als succesvolle vrije geesten en nemen je mee dmv oefeningen in jouw wereld. De coachingsoefeningen zullen zorgen voor meer inzicht in jouw patronen. Zo kun je met een frisse blik en meer rust weer naar huis.

Daarnaast gaan we ervan uit dat er een groep super bijzondere mensen bij elkaar zullen komen die de opening ook voelen om te ontsnappen aan deze maatschappelijk druk.

Wie is Dirk Schrijver?

Dirk slingert allemaal goede ideeën de wereld in op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een weg afgelegd om steeds dichter bij zijn kern te komen. Hij is founder van de Change Collective - bureau voor bezieling & leiderschap, rector geweest van het ASC-AVSV, oprichter van coach doorverwijs bedrijf (?), tophockeyer en vader. Echt een inspirerend mens!

Wie is Tijn Vuijk?

Ze voelde zich op jonge leeftijd al oud. Dat was niet altijd makkelijk. Ze heeft de mens en zichzelf intensief bestudeerd. Ze haalt altijd alles uit het leven. Haar angsten overwinnen is een belangrijk thema. Zo is ze ex-topsporter freeride skien geweest, heeft ze een succesvol catering bedrijf verkocht, heeft ze 2 master in de neuropsychology afgemaakt en is nu super gelukkig om oa met Dirk samen Mountain Trials voor persoonlijke ontwikkeling te organiseren.

Tijn & Dirk doen dit samen?

Ja! Na een eerste ontmoeting bij het Amsterdamse studenten corps (;) !), nog niet wetende wie ze eigenlijk echt zijn, hebben ze elkaar 10 jaar later weer getroffen door een zakelijke koppelactie. Spiritueel geïnteresseerd zonder geitenwollen sokken en paarse haren, een geluksmoment door herkenning. Samen organiseren ze seminars en trails voor jonge en sprankelende mensen die geïnteresseerd zijn in hun eigen bezieling. Voor mensen die een frictieloos leven willen beleven.

Programma dinsdag 5 juni 2018:

19:15 ontvangst

19:30 openingstalk Dirk Schrijver & Tijn Vuijk

20:15 Coachingsoefening olv Dirk: Hoe sta jij er eigenlijk in? Wat weerhoudt je om te vertrouwen?

21:00 Coachingsoefening olv Tijn: Je gevoel volgen, doe dan?! Creeer ruimte en heb oog voor wat er echt in je leeft. Van binnen weet je alles.

21:45 Closing met een klankschalen ontspanning

Waar:

Locatie volgt. In ieder geval in Amsterdam.

Tickets:

https://eventix.shop/qw67v9dk

You are welcome!