Back to All Events

Seminar: How to escape the rat race?

  • amsterdam nederland (map)

Seminar: How to escape the rat race?

Facebook event: https://www.facebook.com/events/318058972056766/ 

Seminar: How to escape the rat race? 

Op dinsdagavond 5 juni organiseren Tijn Vuijk & Dirk Schrijver een seminar met dit keer het thema "de ratrace". Hoe komt het dat we allemaal blijven rennen voor meer, beter en groter; dat we 20 ballen tegelijk in de lucht willen houden? Zelfs als we voor onszelf zijn gaan werken? Tijn en Dirk delen hun eigen ervaringen met (ontsnappen aan) de ratrace en dmv oefeningen ga je kijken hoe dat bij jou zit. Hoe leeft de ratrace in jou? 

Zorg dat je van tevoren een ticket reserveert!  
https://eventix.shop/qw67v9dk
€40,-

Meer informatie:
http://dirkschrijver.com/how-to-escape-the-rat-race/
http://www.tijnvuijk.com/agenda/seminartijnendirk


We kennen allemaal de verhalen over de enorme stijging van overwerktheid/burn-out onder jonge mensen. De verhalen van mensen die ten ondergaan aan de druk die ze voelen in hun werk, vanuit de sociale omgeving, vanuit de maatschappij en misschien ook wel vanuit zichzelf. We hebben ons een manier van leven eigen gemaakt waar we constant door moeten gaan, alsof we blijven rennen in een loopmolen: de ratrace.

En jij?

Ben jij vaak moe aan het einde van de dag of juist als je wakker wordt? Heb jij het gevoel dat je geen controle hebt over je leven, dat je je van de ene in de andere activiteit haast, en heb je soms geen idee hoe je alle ballen in de lucht moet houden? Overleef jij de week alleen maar om uit te kijken naar het weekend of de vakantie? Lukt het je om balans te vinden tussen werk en privé? Heb je wel genoeg vrije tijd en misschien wel het belangrijkste: maak je genoeg tijd voor jezelf?

Grote kans dat dit niet altijd lukt. Op een bepaalde manier zitten veel van ons vast in de rat-race. Wil je weten hoe het ook anders kan?

Tijn Vuijk & Dirk Schrijver

Tijn en Dirk, twee ondernemende vrije geesten, hebben deze vraag al vroeg aan zichzelf gesteld en zijn steeds dieper op zoek gegaan naar een andere manier van leven. Inmiddels hebben ze allebei een modus gevonden om vrij te zijn van de ratrace en in controle over hun eigen leven. Ze zullen vertellen over hun inzichten en ervaringen en kijken daarna dmv oefeningen mee naar jouw wereld. De coaching-oefeningen zullen meer inzicht in jouw patronen geven. Zo kun je met een frisse blik en meer rust weer naar huis.  

Wie is Dirk Schrijver?

Dirk slingert allemaal goede ideeën de wereld in op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft een intensieve weg afgelegd om steeds dichter bij zijn kern te komen. Hij is founder van The Change Collective – consulting-organisatie voor bezieling & leiderschap, oprichter van coach- en trainingsorganisatie Utiles, psycholoog, tophockeyer en vader. Ook is hij spreker en helpt hij mensen en teams vooruit door boven tafel te krijgen wat er echt speelt.

Wie is Tijn Vuijk?

Ze voelde zich op jonge leeftijd al oud. Dat was niet altijd makkelijk. Ze heeft de mens en zichzelf intensief bestudeerd. Ze haalt altijd alles uit het leven. Haar angsten overwinnen is een belangrijk thema. Zo is ze ex-topsporter freeride skien, heeft ze een succesvol catering bedrijf verkocht, heeft ze 2 masters in de neuropsychology en is ze nu super gelukkig om oa met Dirk samen Mountain Trials voor persoonlijke ontwikkeling te organiseren.

Tijn & Dirk doen dit samen?

Ja! Na een eerste ontmoeting bij het Amsterdamse studenten corps (;) !), nog niet wetende wie ze eigenlijk echt zijn, hebben ze elkaar 10 jaar later weer getroffen door een zakelijke koppelactie. Spiritueel geïnteresseerd zonder geitenwollen sokken en paarse haren, een geluksmoment door herkenning. Samen organiseren ze seminars en trails voor jonge en sprankelende mensen die geïnteresseerd zijn in hun eigen bezieling; voor mensen die de confrontatie wel aandurven.

Programma dinsdag 5 juni 2018:

19:15 Ontvangst
19:30 Openingstalk Dirk Schrijver & Tijn Vuijk
20:15 Aan de slag: Oefeningen, zelfreflectie en in gesprek
21:45 Closing met een klankschalenontspanning

Waar:
In Amsterdam. Precieze locatie volgt. 

Reserveer hier je ticket: 
https://eventix.shop/qw67v9dk

Earlier Event: May 24
Leadership mountain trail