Back to All Events

Geleide journaling & visualisatie: Wat wil je écht?

  • Tijn Vuijk Coaching 503 Herengracht Amsterdam, NH, 1017 Netherlands (map)

Een avond voor persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie op 28 augustus. Het is een avond om even uit te zoemen en stil te staan bij jouw reis. Even weg van de constante afleiding van je to do list. Waar ben je nou eigenlijk mee bezig? Wat wil je eigenlijk tot bloei brengen? En wat is jou rol daarin? Een avondje fitness voor de soul. Het is bij mijn coachingspraktijk op de Herengracht 503 in Amsterdam.  

Mocht je al een keertje geweest zijn, kom dan gewoon nog een keertje omdat we dit keer wat anders gaan doen. 

--------

Wat wil je écht? Waar wil je eigenlijk mee bezig zijn? Wat is jou toekomstige plek? Even overzicht creëren. Even je kompas weer voelen. Even weg van de alledaagse dingen die je hiervan afleiden. Het is tijd om even stil te staan en te reflecteren. 

Ik neem je mee in jouw koninkrijk aan de hand van een geleide journaling en visualisatie op 28 augustus van 19:15u tot 21:30u. Daarna is er nog ruimte om na te praten. De locatie is mijn praktijk op de Herengracht 503 in Amsterdam. Inloop vanaf 19 uur. 

Wat gaan we doen? 

Op basis van vragen en een visualisatie neem ik je mee in jouw verbeelding. Jij beantwoordt de vragen op papier zonder daar al te veel bij na te denken, dit is journaling. Vervolgens begeleid ik je met een visualisatie naar jouw toekomstmogelijkheden. Aan het einde bepaal je zelf of je je inzichten wilt delen. we beginnen met een korte meditatie. 

Waar ga je mee naar huis?

Overzicht.

Inzichten. 

Rust. 

Een kijkje naar je nieuwe zelf. 

De eerste stappen van je actieplan. 

Het lijkt me super leuk als je mee doet aan deze derde editie! Maximaal aantal deelnemers is 12. 

Kosten: 33 euro all-in (incl. BTW, reserveringskosten eventbrite, snackjes en drankjes).

Reserveer een plek op tijd (de vorige 2 keren was er meer vraag dan plekjes): 
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-geleide-journaling-visualisatie-wat-wil-je-echt-37125636779

Geleid door Tijn Vuijk, lifecoach, psycholoog & freeride skier. 

Recensies: 

Thomas:

"Erg veel genoten en het heeft mij veel geholpen, de geleide journaling van Tijn! Op een leuke manier georganiseerd en goed om inzichten van anderen ook te horen. Tnx en tot de volgende!"

Eva:

"Een avond gevuld met prachtige mensen & openheid! Geweldig om in zo'n grote maar warme ruimte te zitten en dat Tijn in ieder de ruimte creëert om zich open te stellen aan zichzelf en aan de ander. De fijne ruimte, de intieme sfeer en Tijn met haar open & ontvankelijke blik faciliteerden de sessie op een fantastische manier. Ik ben super positief!!!"

Anita: 

"Bedankt voor de leuke avond met veel inspirerende mensen! Zo fijn om even "verplicht" de rust nemen om over be[alde dingen na te denken....Echt een aanrader voor iedereen!"

Martijn:

"Super veel dank voor de prachtige avond. Ik ben met veel mooie nieuwe inzichten en een aangenaam warm gevoel naar huis gegaan. Ik kijk uit naar de volgende inspirerende sessie!"

Enjoy the ride & love yourself!

Tijn Vuijk