Conscious Ski Trips 2017/2018 | custom made
Feb
15
to Feb 23

Conscious Ski Trips 2017/2018 | custom made

Next year Martijn van Westerop and Tijn will organize ski trips for personal development. Not a normal ski trip but a ski journey for teams to get to know each other and your self. Something out of context and something very relaxing for the soul.  We will facilitate the whole journey. From skiing and hiking with guides to personal development workshops and accommodation, We will take you to a simple hut at 2000 meters, back to the basics and at the end we will celebrate life with the luxurious we have. The purpose is to enjoy nature and to know yourself and the others better. It is a personal development journey trough skiing and hiking. 

For more information send a email to tijn@heartfirst.nu

Photo: koenbakkers.com

View Event →

Guided journaling & visualization: spark your creative flow!
Oct
4
7:15 PM19:15

Guided journaling & visualization: spark your creative flow!

  • 503 Herengracht Amsterdam, NH, 1017 Netherlands (map)
  • Google Calendar ICS

Een avond voor persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie en het ontwaken van je creativiteit op 4 oktober. Een avond om even uit te zoemen en stil te staan bij jouw leven. Even weg van de constante afleiding van je to do list. Waar ben je nou eigenlijk mee bezig? Wat wil je eigenlijk tot bloei brengen? En wat is jou rol daarin? Een avondje fitness voor de soul. Het is bij mijn coachingspraktijk op de Herengracht 503 in Amsterdam. 

Mocht je al een keertje geweest zijn, kom dan gewoon nog een keertje omdat we dit keer wat anders gaan doen. 

Waarom?

We zijn vaak erg druk in ons hoofd. We nemen vaak niet genoeg tijd voor onszelf. Tijd om te herkauwen en te reflecteren is vaak schaars. Lekker even creatief zijn met je handen is niet zo gebruikelijk in de stad. Daarom gaan we deze avond o.a. mediteren, visualiseren, journalen en creatief vormgeven.

Wat gaan we doen?

We gaan verschillende oefeningen doen om te ontspannen, om te voelen waar je de komende tijd meebezig wil zijn en om je creativiteit op gang te brengen. Uit je hoofd, intuitie ontwikkeling en in flow zijn, zijn de thema's van de avond. We gaan o.a. schrijf opdrachten doen, knippen en palkken, begeleide sound meditation, visualisaties, inzichten uitwisselen en acties eraan verbinden.

Waar ga je mee naar huis?

Overzicht.

Inzichten. 

Rust. 

Een kijkje naar je nieuwe zelf. 

De eerste stappen van je actieplan. 

En een kunstwerkje. 

Het lijkt me super leuk als je mee doet aan deze editie! Maximaal aantal deelnemers is 12. 

Wat neem je mee?
Boekje en een pen. 

Loactie:
Het is in de grote zaal van mijn coachingspraktijk op de Herengracht 503 in Amsterdam. 

Datum & tijd:
woensdag 4 oktober
19:00 (start 19:15 uur) tot 21:45 uur

Investering: 
De kosten zijn 38 euro incl BTW. 
Inclusief thee en snackjes

Tickets:
Er is al 3 keer een wachtlijst geweest dus reserveer snel je plekje via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-geleide-journaling-visualisatie-wat-wil-je-echt-37700068921 

Geleid door Tijn Vuijk, lifecoach, psycholoog & freeride skier. 

Jaimy: 
"Bedankt voor de mooie avond, het was alsof er weer een deurtje geopend werd naar de creativiteit die ik vroeger had, een deurtje die al een tijdje dicht had gezeten, met de kritische innerlijke stem van eigenwaarde als bewaker."

Rianne:
"Tijn biedt een hele fijne, veilige plek waar je onder haar prettige begeleiding net een stapje (of heel veel stappen) dieper of verder kunt gaan in je onderzoek naar wat je zou willen doen, of anders zou willen doen en/of waar jij nou echt blij van wordt. Zo kom je misschien wel daar uit waar we allemaal zouden willen zijn: je werk en bijdrage in de wereld koppelen aan jouw talent en dat wat je echt leuk vindt. Journaling helpt daar goed bij. De sessies van Tijn helpen je volgens mij ook om er thuis ook nog eens voor te gaan zitten. Ze geeft je tools mee. En dat we allemaal echt wel creatief zijn! Dat kreeg ik ook mee, en daar was ik erg blij mee
Dit soort sessies in een groep zijn ook erg fijn, oa om te ervaren dat jouw uitdagingen ook heel goed uitdagingen van anderen om je heen zijn. Door te delen leer je ook voor je zelf te formuleren wat je struikelblokken of 'beren op je weg' zijn."

Enjoy the ride & love yourself!

Tijn Vuijk

ps: Het is geheel anders dan de sessies op 22 mei en 28 juni. Dus doe gerust nog een keer mee!

View Event →
Geleide journaling & visualisatie: Wat wil je écht?
Aug
28
7:15 PM19:15

Geleide journaling & visualisatie: Wat wil je écht?

Een avond voor persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie op 28 augustus. Het is een avond om even uit te zoemen en stil te staan bij jouw reis. Even weg van de constante afleiding van je to do list. Waar ben je nou eigenlijk mee bezig? Wat wil je eigenlijk tot bloei brengen? En wat is jou rol daarin? Een avondje fitness voor de soul. Het is bij mijn coachingspraktijk op de Herengracht 503 in Amsterdam.  

Mocht je al een keertje geweest zijn, kom dan gewoon nog een keertje omdat we dit keer wat anders gaan doen. 

--------

Wat wil je écht? Waar wil je eigenlijk mee bezig zijn? Wat is jou toekomstige plek? Even overzicht creëren. Even je kompas weer voelen. Even weg van de alledaagse dingen die je hiervan afleiden. Het is tijd om even stil te staan en te reflecteren. 

Ik neem je mee in jouw koninkrijk aan de hand van een geleide journaling en visualisatie op 28 augustus van 19:15u tot 21:30u. Daarna is er nog ruimte om na te praten. De locatie is mijn praktijk op de Herengracht 503 in Amsterdam. Inloop vanaf 19 uur. 

Wat gaan we doen? 

Op basis van vragen en een visualisatie neem ik je mee in jouw verbeelding. Jij beantwoordt de vragen op papier zonder daar al te veel bij na te denken, dit is journaling. Vervolgens begeleid ik je met een visualisatie naar jouw toekomstmogelijkheden. Aan het einde bepaal je zelf of je je inzichten wilt delen. we beginnen met een korte meditatie. 

Waar ga je mee naar huis?

Overzicht.

Inzichten. 

Rust. 

Een kijkje naar je nieuwe zelf. 

De eerste stappen van je actieplan. 

Het lijkt me super leuk als je mee doet aan deze derde editie! Maximaal aantal deelnemers is 12. 

Kosten: 33 euro all-in (incl. BTW, reserveringskosten eventbrite, snackjes en drankjes).

Reserveer een plek op tijd (de vorige 2 keren was er meer vraag dan plekjes): 
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-geleide-journaling-visualisatie-wat-wil-je-echt-37125636779

Geleid door Tijn Vuijk, lifecoach, psycholoog & freeride skier. 

Recensies: 

Thomas:

"Erg veel genoten en het heeft mij veel geholpen, de geleide journaling van Tijn! Op een leuke manier georganiseerd en goed om inzichten van anderen ook te horen. Tnx en tot de volgende!"

Eva:

"Een avond gevuld met prachtige mensen & openheid! Geweldig om in zo'n grote maar warme ruimte te zitten en dat Tijn in ieder de ruimte creëert om zich open te stellen aan zichzelf en aan de ander. De fijne ruimte, de intieme sfeer en Tijn met haar open & ontvankelijke blik faciliteerden de sessie op een fantastische manier. Ik ben super positief!!!"

Anita: 

"Bedankt voor de leuke avond met veel inspirerende mensen! Zo fijn om even "verplicht" de rust nemen om over be[alde dingen na te denken....Echt een aanrader voor iedereen!"

Martijn:

"Super veel dank voor de prachtige avond. Ik ben met veel mooie nieuwe inzichten en een aangenaam warm gevoel naar huis gegaan. Ik kijk uit naar de volgende inspirerende sessie!"

Enjoy the ride & love yourself!

Tijn Vuijk

View Event →
Silence speaks retreat - Summer edition
Aug
10
to Aug 13

Silence speaks retreat - Summer edition

A silence retreat in a very magical farmhouse in Groningen the Netherlands organized by Tijn and Lisanne Buik. Silence is the way to listen to yourself. Time for reflection. A moment of internet fasting. Enjoying the colors of nature and relax! 

We will serve amazing vegan food and eat it in a conscious way. There will be silence walks in the beautiful nature around the farm. You can enjoy massages en yoga. Meditation will be a tool for silence.  

For more information don't hesitate to contact me. If you want to sign up send an email to tijn@heartfirst.nu. Price 525 euro for 3 nights. 

Enjoy the ride & love yourself. 

photo: koenbakkers.com

View Event →
Geleide Journaling: Wat wil je écht?
Jun
28
7:30 PM19:30

Geleide Journaling: Wat wil je écht?

Wat wil je écht? Waar wil je eigenlijk mee bezig zijn? Waar wil je naartoe? Even overzicht creëren. Even je kompas weer voelen. Even weg van de alledaagse dingen die je hiervan afleiden. Het is tijd voor reflectie. 

Ik neem je mee in jouw koninkrijk aan de hand van een geleide journaling op 28 juni van 19:30u tot 21:30u. De locatie is mijn praktijk op de Herengracht 503 in Amsterdam. 

Wat gaan we doen? 
Op basis van 16 vragen neem ik je mee in jouw verbeelding. We stappen in de helicopter en gaan denkbeeldige poorten door. Jij beantwoordt de vragen op papier zonder daar al te veel bij na te denken. Vervolgens begeleid ik je met een visualisatie naar jouw toekomstmogelijkheden. Aan het einde bepaal je zelf of je je inzichten wilt delen.

Waar ga je mee naar huis?
Overzicht.
Inzichten. 
Rust. 
Een kijkje naar je oude en je nieuwe zelf. 
De eerste stappen van je actieplan. 

Het lijkt me super leuk als je mee doet aan deze eerste editie! Maximaal aantal deelnemers is 12. 

Geleid door Tijn Vuijk, lifecoach, psycholoog & freeride skier. 

Enjoy the ride & love yourself!

 

 

View Event →